újabb téves bejelentés?

2018.01.22. 13:10

Újabb bombariadó: a Gárdonyi iskolához siettek a rendőrök

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint bomba fog robbanni a Gárdonyi Géza Általános Iskolában, a Madár utcában. Az intézményt és környékét átkutatták a rendőrök.

Sonline

A telefonáló egy fiatalkorú lehetett, az ő kiléte nem tisztázott, de keresik az egyenruhások. Az iskolából 220 embert kellett evakuálni, akiket később a hideg elől egy átvizsgált, biztonságos tornaterembe tereltek – tájékoztatott Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A Madár utca érintett szakaszát lezárták a gyalogos és autós forgalom elől egyaránt.

Fotó: SMRFK

Nem találtak robbanószerkezetet, így egy hét leforgása alatt másodszor is egy téves bejelentésről van szó, azonban az egyenruhások komolyan vesznek minden hasonló esetet. Közveszéllyel fenyegetés miatt indít eljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

14:00: A rendőrség tájékoztatása szerint elfogták a bejelentőt, akiről kiderült, hogy kiskorú. Elszámoltatása folyamatban van, beismerte tettét.

Fotó: SMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában