hatvan tő

2017.09.21. 11:40

Újabb nagy drogfogás – családi körben termesztették a marihuánát

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 43 éves niklai, egy 43 éves hegykői, egy 22 éves agyagosszergényi és egy 20 éves hegykői személy ellen a Marcali Rendőrkapitányság.

Molnár Gábor

A jelenleg rendelkezésre álló, rendőrségtől kapott adatok szerint a niklai házuk udvarán kábítószert termesztett egy férfi és élettársa. Az elsődleges szakértői vizsgálatok alapján kannabiszt – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A gyanú szerint a nő két fiának segítségével értékesítették a leszüretelt kábítószert Győr-Moson-Sopron megyében.

 

Az SMRFK Bűnügyi Igazgatósága a marcali rendőrökkel közösen összehangolt házkutatásokat tartottak, melyek során mintegy hatvan tő kannabisz növényt, a termesztéshez, az értékesítéshez és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket és több mint hétmillió forint értékű készpénzt, valamint értékpapírt foglaltak le.

A nyomozók mind a négy személyt előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásra. Az üggyel összefüggésben további öt személyt kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. Ők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában