gondatlan veszélyeztetés

2018.06.14. 15:40

Villám csapott az iskolába – eljárást indított a rendőrség

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége indított eljárást a Somogy Megyei rendőr-főkapitányság.

Koszorus Rita

Mint arról elsőként a Sonline.hu beszámolt, szerda délelőtt villámcsapás érte a Kaposfői Általános Iskolát. A csapást a villámhárító fogta fel, de a feszültség áthúzott a közvetlen közelében lévő számítástechnika terembe, ahol 15 diák és egy tanár tartózkodott. A gyerekek könnyebb sérüléseket szenvedtek, ottjártunkkor a mentőszolgálat szakemberei vizsgálták őket.

A legtöbben végtagzsibbadásra panaszkodtak, egy fiú fülhallgatót használt a villámcsapás idején, neki a füle is fájt. A szomszédos irodában az élelmezésvezető éppen számlát írt a számítógépén, émelygésre és fejfájásra panaszkodott. Minden sérültet 24 órás megfigyelésre a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállítottak.

A Kaposvári Rendőrkapitányság az eset kapcsán foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerkesztőségünkkel. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában