Csalóka

2018.04.25. 11:03

Vonalkódokkal ármánykodott egy lábodi asszony

Furmányosan olcsóbb termékek vonalkódjára cserélte egy lábodi nő az általa megszerezni kívánt termékekét. De a lelkes pénztárost sokáig becsapni nem tudta.

Sonline

A Nagyatádi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy lábodi lakos ellen. A gyanú szerint 2018 februárjában és márciusában egy nagyatádi hipermarketben a vásárló több alkalommal is a ténylegesen megvásárolt élelmiszerek kódja helyett az önkiszolgáló pénztárnál más, olcsóbb termékek kódját ütötte be. A fizetést követően az üzlet alkalmazottja a blokk ellenőrzésekor észlelte az ezzel okozott kárt, ezért feljelentéssel éltek. A nyomozók a bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrkapitányság az ügyet a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Nagyatádi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában