Ügyfélbarátság

2017.08.28. 13:30

Elismerések nemzeti ünnepünk alkalmából

A Somogy Megyei Kormányhivatal címertermében köszöntötték azokat a dolgozókat, akik feladataikat kiemelkedően, kollégáik és az ügyfelek megelégedésére végzik.

– A kormányhivatalban, a járási hivatalokban végzett munka pozitív megítélésében a kollégáknak is kiemelkedő szerepük van – mondta a hivatal elmúlt fél évét értékelve dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Augusztus 20. alkalmából elismerő oklevelet vehetett át: Barabásné Horváth Zsuzsanna, Basa Mária, Bojtor-Horváth Erzsébet, Csongrádiné Horváth Ibolya, dr. Fülöp Gyuláné, Gellény Magdolna, Horváth Zsolt, Kovácsné Ropoli Anett, Kócziánné Geszti Szilvia, Kőpataki Judit, Légrádiné Kalmár Erzsébet, Márton László, Székely-Benke László, Sziklai Gábor, dr. Szöllősiné Maler Mónika, Tarné dr. Kozári Anita, dr. Tóth Tibor, Velner János István. Az ünnepségen nem tudott részt venni dr. Kelemen Katalin és Kuli Marianna Éva. Ők egy későbbi időpontban vehetik át elismerő oklevelüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában