Rádpuszta

2017.10.24. 13:00

Jöhetnek a tök jó receptek!

A Rádpusztai Gasztro Élménybirtok, a Balatoni Halászati Zrt., a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu az idén immár hatodik alkalommal rendezi meg október 28-29-én a Tök jó Napokat.

Sonline

A szokásos vonzerő-kavalkád mellett különleges tökös ételek is várják a vendégeket. Lesz minden, mi szem, szájnak ingere: sütőtök krémleves – tökmagos stanglival, sütőtökös jérceragu curryvel, jázminrizzsel, marinált fogasfilé, sütőtökös spagettivel vagy éppen libacomb – sütőtökpürével, lilahagymachautney-val. No és persze a várva várt tökös-mákos rétes sem maradhat el. A Rád-Vin Borászat az új borait kóstoltatja. A tökös ételekhez egész napos tökös programok is dukálnak. Természetesen minden játék tökhöz kötött.

Receptverseny

A Tök jó napokhoz kapcsolódóan receptversenyt hirdetünk az egészséges életmód jegyében. Olyan ételek receptjeit várjuk, amelyeknek a fő alkotóeleme a hal és a tök. A legTÖKéletesebb, legizgalmasabb, legHALlatlanabb receptek beküldői október 28-29-én együtt készíthetik el a győztes ételeket a Rádpusztai Gasztro Élménybirtok séfjével.

Emellett további nyeremények is gazdára találnak: például a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. egyéves balatoni területi jegye, a Rádpusztai Élménybirtok vacsorameghívása, Somogyi Hírlap előfizetés, Sonline.hu ajándékcsomag és sok más.

A recepteket a beküldők elérhetőségeivel együtt 2017. október 25-ig küldhetik be az [email protected] email címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában