Füred Kapitány

2017.10.09. 18:53

Minőségi alpesi csoki is járt a kiváló balatoni borok mellé

Minél több borkedvelőt szeretnének megszólítani a szakemberek a minőségi alpesi csokoládék segítségével.

Koszorus Rita

Minőségi alpesi csokoládékat kínált Füred kapitány a kiváló balatoni borok mellé egy budapesti rendezvényen. A turisztikai szakemberek által kreált balatoni mesehős arról igyekezett meggyőzni a kulináris élvezetek iránt fogékony vendégeket a fővárosban, hogy a szüreten és a borokon számos más program várja a turistákat a tó körül. Így családi rendezvények is színesítik az őszt és a telet a Balatonnál. Az nem éppen számít mindennapinak, hogy a hazai borok népszerűsítését édességekkel párosítsák. – A svájci csoki mellé jól csúszik a balatoni bor – vélekedett Füred Kapitány.

A kezdeményezésnek lesz folytatása is, hiszen minél több borkedvelőt szeretnének megszólítani a szakemberek az édességek segítségével. Éskovács Péter, az akció kreatív tanácsadója kérdésünkre elmondta: az akció folytatásában az összes balatoni bort bemutatnák svájci csokoládékkal, így a dél-balatoni nedűk is terítékre kerülnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában