Jubileum

2017.11.19. 15:15

Harmincéves az őrtilosi óvoda

Jelenlegi és egykori óvodásokkal telt meg az őrtilosi művelődési ház, akik ünnepelni jöttek. Harminc éve, 1987. november 9-én nyitotta meg kapuit a napköziotthonos óvoda, mely közben Lurkó Kuckó Óvoda elnevezést kapta, s melynek kezdetektől vezetője Tóthné Ivancsics Gyöngyi.

Györke József

A régi szép időkre Tavaszi Lászlóné, az egykori iskola tanítónője emlékezett, majd Szászfalvi László országgyűlési képviselő osztotta meg gondolatait hangsúlyozva: fantasztikus az az életerő és fennmaradásra törekvés, amit itt tapasztal csakúgy mint az érték központúság. Biró Norbert, a megyei közgyűlés elnöke is ezt erősítette meg, majd Kelei Zita az óvodáért alapítvány alapítója és Haszonné Orbán Eszter az alapítvány elnöke segítségével bepillantást nyerhettek a résztvevők az elmúlt harminc év törekvéseiről. 

Kunos Zoltánné polgármester szerint az óvoda a településnek mindig fontos színhelye volt és lesz, az óvodavezető pedig a hagyományőrzés területén is élen jár. A programot Tóth Gergely egykori ovis énekes-gitárjátéka és Tárnok Marica tréfás bohóc játéka színesítette. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában