öröm a kicsiknek

2017.11.29. 16:32

Mikulás-napi kisvonatozásra indulhatnak a családok Balatonfenyvesen

Mikulás-nap alkalmából kisvonatozást szervez a MÁV-Start és a Majorka Turisztikai és Rendezvényközpont december 2-án és 3-án Balatonfenyves és Imremajor között.

Harsányi Miklós

A különvonat 10.15-kor indul Balatonfenyvesről és 10.32-kor érkezik meg Imremajorba, visszafelé 11.45-kor indul és 12.02-kor fut be Balatonvenyvesre – közölte a vasúttársaság. Az imremajori Hunyady Udvarban számos színes program várja a gyerekeket. A résztvevőket tízóriaval – teával, pogácsával – fogadják, majd ajándékokkal puttyonyában érkezik a Mikulás, akivel közös fotó készítésére is lehetőség lesz. Táncház és kézműves foglalkozás is szerepel a programok között, s megtekinthető a kültéri betlehem is. Óvodás, iskolás csoportoknak december 4-én, 5-én és 6-án szerveznek látogatást. A vasúttársaság azt is közölte: a csoportok igényei szerint lehetőség van az Imremajorból visszainduló különvonat menetrendjének módosítására, igazodva a balatonfenyvesi vasúti csatlakozáshoz. Az előzetes regisztráció határideje november 30., csütörtök, s a rendezvényt csak megfelelő számú jelentkező esetén tartják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában