Kaposvár

2017.11.16. 11:13

Motoros Mikulások viszik az ajándékot a rászoruló gyerekeknek

Játékokat, könyveket és ruhákat gyűjtenek a kaposvári Motoros Mikulások a rászoruló gyermekeknek.

Molnár Gábor

Immáron nyolcadik alkalommal szervezi meg a Széles Út Egyesület a kaposvári Motoros Mikulások jótékony célú, ajándékosztással egybekötött, felvonulását. – Immáron hagyománnyá vált a rendezvényünk, s hivatalosan beépült a kaposvári adventi programok közé – tájékoztatott Kovács Balázs, a Széles Út Egyesület elnöke. – A városunk lakói, kiváltképp a gyerekek már várják és számítanak is ránk. Az Agóra Kulturális Központ az ajándékgyűjtésben, a publikálásban és a szervezés őket érintő részében is partnerünk.

Kovács Balázs hozzátette: a Mikulás-napig hátralévő időben kérjük, akinek megunt, de jó állapotú gyermekjátékai, gyermekkönyvei, esetleg kinőtt, jó állapotú gyermekruhái vannak, ajánlják fel az egyesületünk jótékony akciójára. – Mi garantáltan eljuttatjuk az adományokat a rászoruló, szerény körülmények között élő családok gyermekeihez, akiknek ezzel óriási örömet okozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában