Itt vagyunk és itt is leszünk otthon

2017.12.31. 16:00

Boldog új évet kívánunk!

Békés, boldog új évet kíván a Sonline.hu!

Szűcs Tibor

Suszterműhelytől a tapsrendig

Ha nagyon összeszedjük magunkat, akkor is különösen nehéz lenne megfogalmaznunk, melyik volt 2017. legjellemzőbb pillanata Somogyban, mi az, ami teljességében leírhatná a mögöttünk álló esztendőt. Ha efféle választ keresnénk a lajstromba állított hírek között válogatva, megint csak bajban lennénk.

Mert annyi minden történt a tizenkét hónap 365 napján, melyekből a hét minden napján a lehető legtöbbet igyekeztünk megmutatni. Ott voltunk, amikor a hétköznapi hősei elhengerelték az új utat, kijavították a hatalmas kátyút, megsütötték a kenyerünk, eloltották a lángoló házunk, s megmutatták munkájuk gyümölcsét. Számunkra egyformán fontos mindenki, aki velünk él, lélegzik, alkot, legyen szó a suszter cipőtalp-javításától az emberfeletti sportteljesítményig, vagy egy katarzisba omló színházi előadás tapsrendjében a tenyerét pirosra csapkodó nézőkig.

 

Közös büszkeségünk mindegyik, örömmel voltunk ott, s kalauzoltuk el olvasóinkat ezekhez a fontos – elgondolkodtató, néha bizony szomorúsággal, de reméljük, többször inkább vidámsággal és mosollyal teli – pillanatokhoz. Ha a jövőt kutatnánk, még nehezebb helyzetbe hoznánk magunkat, ezért 2018-cal kapcsolatban sem bocsátkozunk jóslásokba, mindössze annyit ígérünk, az új évben is minden fontos helyhez és pillanathoz elkísérjük majd Önöket!

 

Címkék#buék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában