Tudatosítás

2017.12.04. 18:25

Információs tábla lesz a kaposvári lépcsőházakban

Valamennyi, vagyis hétszáz lépcsőházba helyez ki információs táblákat a napokban a kaposvári önkormányzat, ezeken összegyűjtve a legfontosabb tudnivalókat a lakóknak az ügyintézéshez, vagy váratlan segítségnyújtáshoz.

K. G.

A falakra egyszerűen felragasztható táblákon olyan információk szerepelnek, mint az orvosi és fogászati ügyelet, az ügyeletes patika, a kormányablak, a kaposvári polgármesteri hivatal, a körzeti önkormányzati képviselő, a városgondnokság vagy éppen a segélyhívók elérhetőségét, címét. Ezeket a hasznos információkat korábban néhányan hiányolták, most viszont remélhetőleg olyanoknak a figyelmét is felhívja, akik erre nem is gondoltak, mondta az első tábla felrakásakor Szita Károly polgármester a Honvéd utcában.

Ebben a körzetben ötezren élnek, tudtuk meg Pintér Rómeótól, a terület önkormányzati képviselőjétől. Hozzátette: ennyi embert lehetetlen elérni más csatornákon, még az interneten sem. Éppen ezért nagy szükség volt egy ilyen felületre, amely, ahogy fogalmazott a lakóknak „szembejön a mindennapokban”. Akkor válik fontossá, ha baj van, mert akkor kéznél lesz mindenki elérhetősége, aki segíteni tud.

A társasházkezelők és közös képviselők nevében Sashalmi Zoltán, a SasInvest Társasházkezelő Kft. ügyvezetője köszönte meg az új kezdeményezést, amely a házon kívüli problémák kezelésében is nagy támogatást nyújt a lakóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában