Sonlány döntő

2018.01.22. 13:29

Horváth Alexandra lett 2017 Sonlánya

Lezárult a szavazás, kiderült ki lett 2017-ben a Sonlány. A döntőben a szavazatok alapján Horváth Alexandra lett az első, Varga Orsolya a második, és Varga Júlia Tünde a harmadik helyezett.

Sonline

Véget ért a voksolás időszaka a Sonlány 2017-es döntőseire. A hagyományokhoz hűen, idén is az egyes hónapok győztesei kerültek be a fináléba. A legtöbben Horváth Alexandra neve mellé kattintottak, így a szavazatok 38 százalékával ő nyerte meg a címet. Mint kiderült Alexandra nem indított túl nagy kampányt, mindössze egyszer osztotta meg fotóit a közösségi oldalon, azonban a családja és kollégái mozgósították magukat.

– Eleinte nem is figyeltem az állást, a napokban lepett meg az eredmény, hogy ilyen jól álltam – árulta el Horváth Alexandra. 2017 Sonlánya elárulta azt is, hogy hobbi szinten érdekli a szépségipar, de eredeti szkmáját, a gyógyítást nem tenné félre emiatt.

A voksok 29 százalékát magáénak tudja Varga Orsolya, aki a második helyen végzett.

A harmadik helyért szorosabb volt a küzdelem, végül Varga Júlia Tünde állhat fel a képzeletbeli dobogóra.

A különdíjat, egy glamour fotózást Bogyó Tamara nyerte. A győztesek a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is értékes nyereményeknek örülhetnek, melyet a szerkesztőségünkben adunk át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában