Nyílt nap

2018.01.14. 16:00

Kitárta kapuit a Kaposvári Egyetem

Az országos ranglistán 48 intézmény közül, a Kaposvári Egyetem az előkelő hetedik helyet foglalja el.

Koszorus Rita

Nyílt nappal csábították a diákokat a Kaposvári Egyetemre a hétvégén. A rendezvényen számos érdeklődő gyűjtött információkat az intézmény képzéseiről. De hallgatói szolgáltatásokról, gyakorlati lehetőségekről is tájékozódhattak a somogyi campuson a leendő hallgatók.

Az érdeklődő fiatalokat Szávai Ferenc rektor köszöntötte a nyílt napon. – A mai egy szép nap, amikor a Kaposvári Egyetem kitárja kapuit és megmutatja, milyen lehetőségeket találhatnak nálunk – mondta Szávai Ferenc. – Nyugodtan mondhatom, hogy jöjjenek hozzánk bátran. Hiszen egyetemünk egy hallgatóbarát intézmény, csodálatos campusszal.

Szávai Ferenc hozzátette: az országos ranglistán 48 intézmény közül, a Kaposvári Egyetem az előkelő hetedik helyet foglalja el. Ez pedig az oktatók, tanárok munkáját dicséri. A hallgatói kiválóságot számítják még ezenkívül, amely alapján évek óta a 10-15 helyen található a Kaposvári Egyetem.

Az egyetem rektora kiemelte: számos különleges képzés várja a leendő hallgatókat az intézményben és a végzett hallgatók karrier eredményei bizonyítják, a kaposvári diploma piacképes.

A nyílt napon mind a négy kar bemutatkozott a diákoknak, s ezután campusviziten tekinthettek be a leendő hallgatók az egyetem falai közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában