játék

2018.01.08. 08:30

Legyetek ti az év ifjú párja!

Tavaly mondtátok ki a boldogító igent? Somogyban? Ha igen, akkor ne habozzatok jelentkezzetek a Sonline.hu és a Somogyi Hírlap Év ifjú párja versenyére.

Sonline

Második alkalommal hirdetjük meg Az év ifjú párja játékunkat. Ha Ti is tavaly mondtátok ki a boldogító igent Somogyban, ne habozzatok, elő a fotókkal és jelentkezzetek a játékunkra!

Játékunkban a legtöbb szavazatot gyűjtők értékes ajándékokat nyernek.

A versenyre csak Somogy megyei párok, saját magukról készült fotóval nevezhetnek, az alábbi űrlap kitöltésével. Egy pár a versenyben egy fotóval indulhat.

A verseny végeredménye a fotókra adott szavazatok alapján alakul ki, a beküldött fotókra a feltöltést követően azonnal lehet szavazni, a beküldő a beküldés után rögtön meg is oszthatja nevezését ismerőseivel és szavazásra is biztathatja őket.

Szavazni bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet, egy képre felhasználónként egy szavazat adható a játék során. A fotók beküldésének lehetősége és a szavazás egyaránt január 31-én délben zárul, a nyerteseket ezt követően hirdetjük ki.

Szerkesztőségünk fenntartja a jogát annak, hogy a beküldött képeket indokolt esetben eltávolítsa!

Nyeremények!

1. díj Wellness hétvége a Hotel Kardosfában

2. díj Rónai ékszer vásárlási utalvány

3. díj Gyertyás vacsora a Kassai Fogadóban

Az első helyezett 6 palack, a második 3, a 3-5. helyezett pedig 2-2 palack Ostorosbor Csipke Rozét a „menyasszonyok borát” kapja a díjak mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában