szavazási eredmény

2018.02.19. 10:58

Olvasóink szerint bajnok lesz a Kaposvári Rákóczi FC

Olvasóink többsége arra szavazott, hogy a Kaposvári Rákóczi FC megnyeri a Labdarúgó NB III. Nyugati csoportját, így egy osztállyal feljebb léphet.

Sonline

[eweb-voting id="966595"]

Somogyban népszerű a foci, hiába esett ugyanis vissza a Kaposvári Rákóczi FC megyei elsőosztályú labdarúgó-bajnokságba, sokan figyelemmel kísérik a zöld-fehér együttes szereplését. A csapat, miután megnyerte a megye egyet, erre a szezonra feljutott az NB III.-ba, ahol Waltner Róbert irányításával az első helyen zárták az őszi szezont. Ha a kaposvári együttes megtartja a vezető pozícióját, akkor a következő szezontól az NB II.-ben szerepelhet.

Azt kérdeztük olvasóinktól, hányadik helyen zárja a pontvadászatot a Rákóczi. A legtöbben pedig arra szavaztak (48 százalék), hogy megnyeri a bajnokságot, így feljutást ünnepelhet. Voksolóink 38 százalékát nem érdekli a foci, a többiek szerint pedig, ha kevéssel is de lemaradnak a másodosztályról somogyi zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában