Marcali

2018.02.16. 20:19

Steinmetz: többet érdemel a megye

Steinmetz Ádám a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje tartott kampányindító sajtótájékoztatót Marcaliban.

MW

A megye 3. számú választókerületében induló jelölt elmondta, hogy az elmúlt hét hónapban sok emberrel beszélgetve azt tapasztalta, hogy az itt élők is változást szeretnének. – Ha csak a somogyi átlagbéreket vesszük alapul, a megyék rangsorában sereghajtó Somogy – mondta Steinmetz Ádám. – A balatoni turizmusból, vendéglátásból származó bevételek nélkül hol tartanánk?

– A másik kardinális kérdés, hogy a fiatalok, de már az idősebbek is elhagyják a térséget és ezt nem kalandvágyból teszik – tette hozzá. – Új játszóterek épülnek, de lesznek-e gyerekek, akik ezeket használják? A kistelepülések lassan elnéptelenednek. Marcaliból hét-nyolcszáz fiatal hiányzik, ennek következtében vannak olyan üzemek, melyek a Nyírségből hoznak már dolgozókat.

Steinmetz Ádám kiemelte azt is: célja az emberek bizalmából a választás megnyerése, a fullasztó és nyomasztó politikai légkör megváltoztatása. Azt, hogy „Magyarország jobban teljesít”, a „gazdaság erősödik” végre a somogyi emberek is saját bőrükön érezzék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában