Marcali

2018.03.08. 19:35

Korszerűsítette épületeit a Somogy Megyei Kormányhivatal

Összesen tizenkilenc középületet újít meg a hivatal, ezúttal négyet adtak át Marcaliban.

Koszorus R.

Újabb épületek energetikai korszerűsítése készült el a Somogy Megyei Kormányhivatal 2,7 milliárd forintos pályázatán. Ennek keretében – európai uniós támogatással – összesen 19 középületet újít meg a hivatal, ezúttal négyet adtak át Marcaliban.

A falak és a padlástéri födém szigetelését oldották meg, kicserélték a nyílászárókat a Marcali Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának épületén. Emellett egy 15 kilowatt peak teljesítményű napelemrendszert is kialakítottak. A Járási Hivatal Kormányablak és Okmányirodai Osztály, Hatósági és Gyámügyi Osztály épületén a fal, valamint padlásfödém szigetelése készült el, valamint lecserélték az ajtókat, ablakokat, s szintén napelemeket telepítettek ide ki.

A Foglalkoztatási Osztály Építésügyi Osztályának épületén a lapostetőt és falakat is szigetelték, de kicserélték a nyílászárókat és napelemek is kerültek a tetőre.

Ugyanígy jártak el a Földhivatali Osztály épületével is. Az ünnepségen Neszményi Zsolt kormánymegbízott, Sütő László polgármester, Huszti Gábor közgyűlési alelnök, valamint Móring József Attila országgyűlési képviselő adták át a megújult épületeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában