naptárfotó

2018.03.09. 09:00

Megszabadultak ruháiktól a látrányi önkéntes tűzoltók

A Látrányi Önkéntes Életmentő és Tűzoltó Egyesület tagjai egy gyakorlat után megszabadultak védőfelszerelésüktől, hogy fényképező elé álljanak. Az eredmény nagy sikert aratott az ismerősök körében.

Böcz Zoltán

A látrányi önkéntes tűzoltók a hivatásos New York-i kollégáikat is felülmúlva pózoltak egy feszítővágóval végrehajtott gyakorlat után a téli hidegben. A két éves egyesületnek tizenöt tagja van, köztük három hölgy is. A fotónak nagyobb sikere valószínűleg csak akkor lett volna, ha ők is szerepelnek a csoportképen.

Kelemen Ferenc, a Látrányi Önkéntes Életmentő és Tűzoltó Egyesület egyik tagja elárulta, hogy a szilveszteri tűzoltóbálon viccből felmerült az ötlet, majd meg is valósították.

– Nem titkolt célunk az is a képpel, hogy próbálunk minél több emberhez eljutni, megmutatni, hogy a látrányi önkéntes lánglovagok vidám, jó humorú emberek – folytatta Kelemen Ferenc. Azonban nem csak a kreativitásukra lehetnek büszkék az önkéntes tűzoltók. A nyári szélviharok idején például körzetükön kívül is siettek Karádra, de még Siófokra is. Azt is megtudtuk, hogy érdemes figyelni a közösségi oldalon a látrányiakat, ugyanis további rendhagyó ötleteikkel hívják majd fel a figyelmet az önkéntességre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában