Határtalanul

2018.04.12. 09:15

Csíkszeredai iskolások a szakmák éjszakáján

Harsányi Miklós

A csíkszeredai Kós Károly Szakközépiskola diákjait látja vendégül a héten a Kaposvári Szakképzési Centrum Lamping József Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola. Húsz fiatal és három kísérő érkezett városunkba, a minap a megyeszékhely főbb látnivalóit tekintették meg.

– A Kassai lovasíjászaton kívül a Zselici csillagparkba is ellátogatnak majd a vendégeink – mondta Agócs Attila igazgató. – S azokat az épületeket is megnézik Kaposváron, amelyeket Lamping József tervezett.

A házigazdák gazdag programot állítottak össze a csapatnak, akik a pénteki Szakmák éjszakáján is részt vesznek, s bemutatják az iskolájukat. A kaposvári Lamping József Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Határtalanul! című pályázatán nyert, s ennek köszönhetően még márciusban Erdélyben jártak a kaposvári fiatalok, ahol, meglátogatták testvériskolájukat, a csíkszeredai Kós Károly Szakközépiskolát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában