elismerés

2018.05.23. 17:08

Tizenkét hallgató kapott élsportolói ösztöndíjat

Immár bő fél évtizedes hagyomány, hogy a Kaposvári Egyetemen ünnepélyes külsőségek között adják át az élsportolói ösztöndíjakat.

Fenyő Gábor

A kezdetekben egymillió forinttal honorálták a sportban és tanulásban élen járókat, ami felszökött négymillióra; a 2017/2018-as tanévben már közel öt és félmillió forinttal ösztönözték-ösztönzik a legjobbakat. Az idén öt röplabdázó, három kosaras, valamint egy-egy atléta, lábteniszező, lovastornász és fogathajtó nyerte el a Kaposvári Egyetem élsportolói ösztöndíját.

A díjazottak. Horváth Alexandra (pénzügy és számvitel szak), Bögöly Gábor (pénzügy és számvitel szak), Kalmár Ákos (pénzügy és számvitel szak), Keen Cameron (kereskedelem és marketing szak), Kulcsár Adrián (kereskedelem és marketing szak) – röplabdázók; Hock Gergő (pénzügy és számvitel szak), Bogdán Benedek (pénzügy és számvitel szak), Kocsis Zalán (kereskedelem és marketing szak) – kosárlabdázók; Bence Balázs (lótenyésztő, lovassportszervező agrármérnöki szak), Rohr Máté (lótenyésztő, lovassportszervező agrármérnöki szak) – lovassport; Székács Máté (állattenyésztő mérnöki szak) – atlétika; Harsányi Ádám (kereskedelem és marketing szak) – Lábtenisz.

Az élsportolói ösztöndíjakat Szita Károly, Kaposvár polgármestere és Szávai Ferenc, a házigazda Kaposvári Egyetem rektora adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában