videó interjú

2018.07.14. 11:30

Számos újdonsággal vár mindenkit Balatonföldvár

Ahogy melegszünk bele a nyárba, úgy válik egyre értékesebbé a Balaton. Ez mellett persze az sem elhanyagolható, hogy mit tudnak kínálni a vendégeknek a Balaton parti települések. Holovits Hubával, Balatonföldvár polgármesterével beszélgettünk.

Barkóczy László

A polgármester kérdésünkre elmondta, hogy évről-évre igyekszik Balatonföldvár megújulni, és új lehetőségeket kínálni a városba látogató vendégeknek. Folyamatosan fejlesztik két strandjukat, szépítik környezetüket. Mint kiderült, a sok befektetésnek, és az előrelátó gazdálkodásnak hála, a városban lakók, illetve ingatlannal rendelkezők is örülhetnek, hisz többlépcsős adócsökkentést alkalmaz a város.

Beszélgettünk arról is, miért lett újra fizetős a parkolás Balatonföldvár. De a polgármester büszkén emelete ki, hogy Balatonföldvár rendelkezik a legnagyobb vitorlás kikötővel a Balatonon, melynek érdekes története, és különleges technikai megoldásai is vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában