Kaposvári Egyetem

2018.08.03. 20:06

Rájuk talál a lehetőség

Extra ösztöndíjjal, jövedelmi lehetőségekkel, piacképes tudással és gyakorlatorientált képzésekkel várja a hallgatókat a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kara.

Koszorus Rita

Az utóbbi adottság miatt választotta a somogyi campust Kontár Enikő is, aki utolsó félévét tölti a gazdasági-és vidékfejlesztési agrármérnök szakon. – A Somogy Megyei Kormányhivatal különböző osztályain szereztem értékes tapasztalatokat – mondta a végzős hallgató. – Hatalmas előny, hogy valódi, teljes értékű munkát végzünk, így a 3 és fél éves képzés után nem friss diplomásokká, hanem gyakorlattal rendelkező szakemberekké válunk. Ez pedig egyet jelent egy kiváló álláslehetőséggel.

Hozzátette: a tervek szerint tovább dolgozik majd jelenlegi gyakorlati helyén. A szakmai tudás mellett komoly anyagi biztonságot is ad a gyakorlat. –Minden hónapban fizetést kapunk, és sokan ebből az összegből fizetik ki a tandíjukat is – mesélte a 24 éves fiatal.

– Azonban nem csupán ez az egyetlen előnye a Kaposvári Egyetemnek – tette hozzá Varga Zsófia kereskedelem és marketing szakos hallgató. – Gyakorlatilag személyre szabott segítséget kapunk. Rengeteg projektben, kutatómunkában, tanulmányi versenyen és kiránduláson vehetünk részt, kapcsolatokat építhetünk. Itt nem veszik el egyetlen tehetség sem, a lehetőség mindenkit megtalál.

A hallgatók és oktatók közötti kiváló kapcsolatot, a támogatói légkört és a duális képzés előnyeit emelte ki Király Martin pénzügy-számvitel szakos hallgató is. – Most a Kapos Holdingnál dolgozom, ahol a gyakorlatban is kipróbálhatom a Kaposvári Egyetemen megszerzett tudást – mondta lapunknak Király Martin. – A tanáraink nemcsak segítőkészek és empatikusak, hanem kiváló szakemberek is, akiktől lehet és érdemes is tanulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában