változás

2018.08.11. 11:00

Új helyről indulnak a távolsági buszok, lezárnak egy utcát

A Dél-Dunántúli Közlekedési Központ buszai vasárnap már elfoglalják az új helyeiket, hogy a hétfő hajnali üzemkezdés zökkenőmentes legyen.

Hétfőtől már a Vásártéri út mellett működik a távolsági autóbusz-állomás, innen indulnak és ide érkeznek a helyközi járatok – tájékoztatott Mágó Armand, a Kaposvári Városháza sajtóreferense. – Emiatt szombaton 22 órakor a város lezárja a gépjárműforgalom elől a dr. Kaposváry György utcát a Golf panzió és a Vásártéri út között. A korlátozás egészen a közlekedési központ felépítéséig érvényben marad. A Dél-Dunántúli Közlekedési Központ buszai vasárnap már elfoglalják az új helyeiket, hogy a hétfő hajnali üzemkezdés zökkenőmentes legyen.

– A Kaposvári Közlekedési Zrt. segítve az utasokat, ingyenes ingajáratokat indít a helyi buszpályaudvarig – közölte Mágó Armand. – Csúcsidőben 15, azon kívül és hétvégén 30 percenként közlekednek a buszok a két állomás között. Az ingajárat indulási helye a helyi autóbusz-állomáson minden esetben a 2. induló kocsiállás, az ideiglenes távolsági autóbusz-állomáson pedig dr. Kaposváry György utcában kialakított megállóhely. A járat útvonalát és a részletes menetrendet az utinform.kaposvar.hu címen találják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában