távfűtés

2018.09.25. 14:00

Akik fáznak, nekik bekapcsolják a fűtést

Bölcsődék, óvodák, iskolák, a kaposvári kórház, valamint egy társasház a 48-as Ifjúság útján jelezte, hogy kérik a szolgáltatás bekapcsolását.

Góz Lilla

Kaposvár Beköszöntött az ősz, reggelre 4–5 fokra lehűlt az idő. A napokban akár talaj menti fagyokra is lehet számítani. Vida Zotmund, a Kaposvári Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója elmondta: szeptember 15-étől készenlétben vannak, a fűtési szezon azonban október 15-étől indul.

– A napokban bölcsődék, óvodák, iskolák, a kaposvári kórház, valamint egy társasház a 48-as Ifjúság útján jelezte, hogy hideg van és kérik a szolgáltatás bekapcsolását, amit természetesen biztosítunk számukra – tette hozzá Vida Zotmund.

Vida Zotmund megjegyezte: javában zajlik az új vezetékek kiépítése városszerte, év végéig folynak a munkálatok. A közeljövőben 18 intézményt, köztük a sportcsarnokot, a színházat, az ügyészséget is rákapcsolják a távhő rendszerre. A munkálatok a meglévő rendszer üzemelését nem befolyásolják. Jelenleg 6877 lakásban és 285 egyéb fogyasztónál van Kaposváron távfűtés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában