szavazási eredmény

2018.09.24. 11:02

Olvasóink bíznak a Siófok KC jó teljesítményében

Olvasóink szerint a Győr és a Fradi mögött a harmadik legerősebb csapat lesz a Siófok KC az NB I-es női kézilabda-bajnokságban.

Sonline

Alaposan megerősödött a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC csapata a 2018/2019-es szezonra. A balatoni együtteshez új edző és több világklasszis játékos is érkezett. Ennek megfelelően – a váci vereségtől eltekintve – remekül kezdték a bajnokságot. Legutóbb például az Érdet verték imponáló magabiztossággal.

Azt kérdeztük olvasóinktól, milyen eredményt ér el a Siófok KC a kézilabda-bajnokságban? A legtöbben arra szavaztak, hogy a Győr és a Fradi mögött a harmadik legerősebb együttes lesz a Tor Odvar Moen edző vezette Siófok KC.

Több szavazó szerint nemcsak a hazai pontvadászatban, hanem a nemzetközi porondon is meghatározó lesz a balatoni egylet. Sőt volt, akik arra voksoltak, hogy a Ferencvárost is megelőzheti a végelszámolásnál a Siófok KC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában