Business Network International

2018.09.23. 15:09

Százmilliókkal segítették egymást a csoport tagjai

Két évvel ezelőtt, 2016 novemberében alakult meg a Business Network International (BNI) kaposvári csoportja. A társaságban egyéni, kis- és közepes, valamint nagyvállalkozások is vannak.

Marosi Gábor

– Ez egy üzletkapcsolati hálózat – fogalmazott Szabó Zoltán, a csoport aktuális alelnöke. – Jelenleg 40 állandó tagunk van, kaposvári, balatoni és dombóvári cég is található a csoportban. Ennek lényege, hogy a különféle vállalkozások a kapcsolati rendszerüket beviszik a csoportba és segítik egymás üzletét.

– Fontos, hogy a kaposvári gazdasági környezetben működik egy ilyen közösség – folytatta Szabó Zoltán. – A célunk, hogy 45-50 cég legyen a csoportunkban, ezzel a létszámmal ugyanis hatékonyan tudjuk már segíteni egymást. Nagyon jó eredményt értünk el az idén, 2018 második negyedévében Magyarországon az összes BNI csoport közül a kaposvári növekedett a legdinamikusabban.

A csoport tagjai január óta már több mint 300 millió forint bevételhez segítették egymást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában