meglepetés

2018.09.03. 13:55

Szita Károly osztotta ki az ajándék tolltartókat a Lorántffyban

Kaposvár összes első osztályos tanulója ajándék tolltartót kapott a várostól az első tanítási napon, a Lorántffy-iskolában Szita Károly adta át a meglepetést.

K. G.

A tanév első órája mindjárt meglepetéssel indult a Lorántffy Zsuzsanna Református Általános Iskolában: Szita Károly, Kaposvár polgármestere látogatott el az elsősökhöz, és az önkormányzat ajándékaként tolltartókat osztott ki a gyermekeknek.

Ebben az iskolában 51 elsős kisdiák kapott telepakolt tolltartót. A városban összesen 630 első osztályos tanulónak jutott ilyen kiegészítés az iskolakezdéshez. A Lorántffy 1/a osztályában 16 fiú és 9 lány vehette át a tolltartókat Szita Károlytól, a fiúk focis és autós, a lányok delfines és lepkés ábrákkal díszítetteket kaptak.

Gáspárné Szántó Ildikó osztályfőnök elmondta: nagy segítségnek tartja ezeket az ajándékokat, a gyerekek ugyanis naponta használják a felszerelésüket, ami egyben a munkaeszközük, és ezért fogyóeszköznek számít. Most azonban tartalékuk lett, és ez nem elhanyagolható támogatás a szülőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában