jön a jövő

2018.10.04. 16:43

A Google-tól tanulhattak a somogyi vállalkozók

Az ország minden területén tart előadást a Google, és az a tapasztalt, hogy vidéken még kevés az érdeklődő, pedig a jövőt meghatározó témáról van szó.

K. G.

Kaposvár Elhozta a Google Digitális Workshopját a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara a székházába, hogy a digitális eszköztár megismertetésével támogassa a megyei vállalkozásokat az online lehetőségek kihasználásában, az ügyfélkör bővítésében, új piacok meghódításában.

Muhi András, a Drive Online Marketing munkatársa az előadásában felhívta a figyelmet: fel kell készülni arra, hogy egyre komolyabb változások várhatók az online térben a következő években. Ha a vállalkozások erre tudnak reagálni, profitálhatnak belőle. Az emberek egyre inkább az internethez fordulnak megoldásokért. Átalakulóban vannak a keresési szokások, ma már nem csak asztali számítógépet használunk, a keresések fele mobiltelefonról érkezik. Ha egy cégnek nem elérhető mobilról a weblapja, egyre inkább területet veszít.

Muhi András hozzátette: az ország minden területén tartanak előadásokat, és azt tapasztalta, hogy vidéken ma még kevés az érdeklődő, pedig a jövőt meghatározó témáról van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában