pályázat

2018.10.29. 11:50

Sokat érhet valamennyi kisgyermek mosolya

Még egy hétig lehet nevezni a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu Gyermekmosoly pályázatára. Szerkesztőségünknek már több mint 700 szülő küldött képet gyermekéről, a verseny oldalát pedig hatvanezernél is többen látogatták meg. Eddig összesen 32 ezer 500-an szavaztak valamelyik képre.

Marosi Gábor

Két kategóriában, 0–3 éves és 4–7 éves korosztályban várjuk még azon Somogy megyében élő szülők jelentkezését, akik úgy gondolják, hogy gyermeküknek, unokájuknak van a legszebb mosolya a világon. Jelentkezni a sonline.hu/gyermekmosoly oldalon lehet. Fontos, hogy csak a témában készült képek vesznek részt a játékban, egy fotón pedig csak egy gyermek szerepelhet.

A feltöltött képek mellé oda kell írni, hogy melyik településen készült és melyik kategóriába nevezik.

Gyermekenként csak egy fotóval lehet részt venni a versenyben. Érdemes játszani, hiszen értékes CEWE ajándékutalványt sorsolunk ki tíz-, húsz- és harmincezer forint értékben. Az első 30 legjobb fotó – mindkét kategóriában – részt vehet a megyei napilapos második fordulóban is, ahol további ajándékutalványokért megy majd a küzdelem. A legszebb gyermekmosolyra a Facebookon keresztül lehet szavazni november 5-én délelőtt 9 óráig. Egy ember egy Facebook-profillal képenként csak egy szavazatot adhat le.

November 5-ig lehet szavazni a

Facebookon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában