Virágos Kaposvárért

2018.11.13. 19:18

Először pályázott és nyert is a hortenziakerttel

Több mint húsz éve hirdeti meg Virágos Kaposvárért pályázatát a kaposvári városgondnokság. Kedden a legvirágosabb erkély, ablak és ház tulajdonosait díjazták.

Góz Lilla

Haszonicsné Kisgyörgy Mária először pályázott a Virágos ház kategóriában, és máris az első helyezésnek örülhetett. – Kialakítottam egy hortenziás kertet, nagy földcseréket csináltunk a férjemmel, új ágyásokat alakítottunk ki – mondta Haszonicsné Kisgyörgy Mária.

A Virágos erkély, ablak kategóriában Kis-Bankné Kondákor Marianna tizenegyedik alkalommal pályázott és újabb elismeréssel gazdagodott. – Muskátli, petúnia, szúnyogriasztó volt az ablakban, télen sem bírom virágok nélkül, most árvácska díszeleg – mondta Kis-Bankné Kondákor Marianna.

– A városszépítésben a legnagyobb szövetségeseink és hálával tartozunk ezért – köszöntötte a pályázókat Borhi Zsombor. Kaposvár alpolgármestere megjegyezte: bízik benne, hogy egyre többen kedvet kapnak a virágosításhoz.

Virágszemle városszerte

Herczeg Attila, a kaposvári városgondnokság vezetője elmondta: céljuk, hogy a városlakókat arra sarkallják, hogy környezetüket minél virágosabbá, természetesebbé tegyék. A Virágos Kaposvárért díjra nem lehetett pályázni, erre a Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki Bizottság tett javaslatot. Ezúttal a kaposvári Tenisz Club Panzió és Étterem vehette át az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában