ünnepi műsor

2018.12.20. 18:05

A segítőket köszöntötték a gyerekek a városházán

Segítők karácsonya címmel ünnepséget rendeztek csütörtökön délután a városháza dísztermében. Szita Károly, Kaposvár polgármestere méltatta a szakemberek áldozatos munkáját.

Harsányi Miklós

Negyedik alkalommal szervezték meg a rendezvényt, amelyre ezúttal a Liget Otthon munkatársait hívták meg. Az intézményben 27-en dolgoznak, s 60 idős emberről gondoskodnak.

– Önök azok, akik az év minden egyes napján adnak helyettünk is – hangsúlyozta Szita Károly, Kaposvár polgármestere. – Reggel bemennek a munkahelyükre, s találkoznak azokkal az emberekkel, akik segítségre szorulnak. Nem csupán ilyenkor, karácsony előtt, hanem az év minden egyes napján látják azokat, akiknél a bizalom önökben van. Ők a kaposvári segítők, sebben az esztendőben a Liget Otthonban segítőket kértük ide a város polgárainak a házába, hogy köszönetet mondjunk az egész éves munkájukért. Azért az odaadásért, amit nem mindenki tud csinálni. Akkor, amikor nekik is megvannak a saját maga problémái, de tudják, ha reggel bemennek dolgozni, akkor vannak olyanok, akik még inkább rászorulnak a jó szóra, a törődésre. Ezt nem mindegyik ember tudja megadni a másiknak. Önök ilyenek.

A Szántó utcai óvodások műsora nagy sikert aratott, közreműködött Sarkadi Kiss János színművész, s a Füred Rock Színkör tagjai is felléptek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában