báli szezon - videó

2018.12.09. 17:36

Nemes célért báloznak minden évben

Több mint hárommillió forint gyűlt össze az idei Rotary bálon. A bevételt jótékonysági célra fordítja a szervezet.

Marosi Gábor

– Még nem döntöttük el, hogy kit támogatunk – fogalmazott Ladiszlai-Pfeiffer Géza, a kaposvári Rotary Club elnöke. – Januárban lesz majd a közgyűlésünk és ott vitatjuk meg, hogy kit patronáljunk az összegyűlt felajánlásból. Sok terülten próbálunk segíteni, támogatjuk a helyi kezdeményezéseket, a társklubok ötleteit, de országos és határon túli programokhoz is csatlakozunk – tette hozzá.

A Rotary bálon több elismerést is átadtak. Szent-Györgyi Albert díjat – amely a legnagyobb magyar kitüntetés, amit Rotary tag megkaphat – a Kapos Hotel tulajdonosa, Franz Maier, a Kaposvári Villamossági Gyár ügyvezető igazgatója, Szalai Gyula, valamint a kaposvári Rotary Club elnöke, Ladiszlai-Pfeiffer Géza vehette át. A Rotary Club alapítójáról, Paul Harris-ről elnevezett nemzetközi elismerést pedig Tavaszi Józsefnek, a Balaton Agrár Zrt. elnök-vezérigazgatójának ítélték oda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában