Szavazás

2019.01.07. 11:57

A Balaton a legnépszerűbb úticél a somogyiak körében

Legutóbbi szavazásunkon azt a kérdést tettük fel, hogy melyik somogyi tájat fedezik fel olvasóink az idén. A szavazatok alapján egyértelműen a Balatont célozzák meg a legtöbben.

Sonline

Olvasóink majdnem a fele a Balatont szeretné felfedezni 2019-ben, ami nem is csoda hiszen Magyarország legnagyobb tava nem csupán a strandolásra biztosít lehetőséget, hanem számtalan látnivalót is kínál a látogatóknak. Bőven van tehát felfedeznivaló Balaton mellett, nem csoda, hogy a szavazók 46 százaléka ezt választotta úti célnak.

A Drávát és környékét már jóval kevesebben választották, olvasóink 18 százaléka szeretné megnézni magának a folyót és tájat, a gyönyörű Zselici erdőkben pedig a szavazók 16 százaléka szeretne barangolni.

Sokan vannak azért, akik úgy gondolják annyi a felfedezésre váró dolog a világban, hogy inkább Magyarország határain kívül néznek körül, a szavazók 20 százaléka távolabbi tájakra szeretne eljutni idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában