ünneplés

2019.01.20. 15:04

Jótékonysági Polgári Bált rendeztek Marcaliban

Kiss Kálmán

A Kiss László Sportcsarnokban az idén is igen nagy érdeklődés kísérte a Polgári Bált, melyet a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület szervezett. A régi hagyományokat felelevenítő rendezvény fővédnöke Huszti Gábor, a Somogy Megyei közgyűlés alelnöke, védnöke pedig Móring József Attila országgyűlési képviselő volt. Az estélyt megtisztelte jelenlétével Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke és Kárpáti Tímea, a Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány főigazgatója is.

Rajtuk kívül nemcsak a helybeliek, hanem a környék településeiről szintén érkeztek szép számmal bálozni vágyók – köztük voltak polgármesterek és közéleti szereplők is. A megnyitó beszédeket követően Szulák Andrea, Emerton-díjas énekesnő lépett fel a műsorban közismert slágerekkel. A hajnalig tartó hangulatról a Móring József Attila vezette Retrokonok együttes gondoskodott. A vacsorát követően értékes tombolatárgyakat sorsoltak ki a helyi és környékbeli magánszemélyek, vállalkozók, valamint vállalatok jóvoltából. Az idei bál teljes bevételét – a résztvevők szavazatai alapján – ismét jótékonysági célokra ajánlják fel a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában