ismerkedés

2019.01.30. 18:06

Nyílt napot tartottak az egyetem gazdasági karán

Sokan látogattak a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának nyílt napjára szerdán délelőtt. Az eseményen több mint 130-an vettek részt, nemcsak Kaposvárról és Somogyból, de más megyékből is érkeztek fiatalok.

Sonline

A legkeresettebb szak továbbra is a pénzügy- és számvitel, valamint a kereskedelem és marketing. A kar komoly lehetőséget rejteget és többet ad, mint azt elsőre a fiatalok gondolnák – hangzott el a nyílt napon. A hallgatók több figyelmet és egyéni felkészülést kapnak az oktatóktól, projektekben vállalhatnak feladatot és minden esélyük megvan, hogy sikerrel pályázzanak ösztöndíjakra.

Emellett pedig duális képzésben is részt vehetnek. A fiatalok többsége így már a diplomaszerzés előtt komoly tapasztalatot szerez, sőt állásajánlatokat is kapnak – hangsúlyozták oktatók és hallgatók egyaránt az eseményen. A magyar nyelvű oktatás mellett egyes szakokon angol nyelvű képzésre is lehetősége van a hallgatóknak.

A nyílt napon több mint 130 érdeklődő vett részt, nemcsak Kaposvárról és Somogyból, hanem más megyékből is érkeztek felvételizők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában