hivogató

2019.01.10. 18:11

Vonzóbbá teszik a várost a vállalkozásoknak

Újabb iparterületet építenek Kaposváron a Füredi úton. Csaknem 356 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatásból valósul meg a fejlesztés a somogyi megyeszékhelyen. A város önkormányzata évek óta kiemelt feladatának tekinti iparterületi infrastruktúráinak fejlesztését.

Góz Lilla

Teszi mindezt azért, hogy segítse, erősítse a helyi vállalkozások működését, vonzóvá tegye a várost olyan cégek számára, melyek telephelyigénnyel lépnek fel. Kaposvár e cél érdekében újította meg a közelmúltban több iparterületének közlekedési infrastruktúráját, és e cél érdekében alakít ki most újabb iparterületet a 67-es főút mellett, a Füredi út keleti oldalán, a Raktár utcai körforgalom és a MOL benzinkút csomópontja között.

A beruházás során közművesítik a célterületet: szerviz utat és járdákat építenek, melyeket a megfelelő közúti jelzésekkel, tereptárgyakkal látnak el, kiépítik a csapadékvíz-elvezető rendszert, víz- és szennyvízhálózatot, közvilágítást létesítenek, de terep- és zöldterület rendezési munkák is készülnek. A munkák várhatóan 2019 őszén fejeződnek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában