párkereső

2019.02.21. 17:07

Feleséget keresnek Samu lámának

Samunak, a lámának hölgytársat keresünk, akivel családot alapíthatnak és a jövőben a Katica Tanyán fogadhatják a látogatóinkat.

Góz Lilla

Egy különleges felhívást tett közzé a patcai szabadidős központ. Samu egy 4 éves, jól szocializált, más állatokkal könnyen barátkozó láma, aki már egy éve várja, hogy megtalálják számára az ideális lámatársat.

A keresést nehezíti, hogy sokkal több hím található az országban, mint nőstény. Jelenleg egy tehén próbálja betölteni az űrt a lelkében, kisebb-nagyobb sikerrel, hiszen Ő csak barátként tekint Samura, aki ezt nehezen fogadja. Samu, a fehér barna foltos láma kicsattan az egészségtől, aktív és nyitott az új jövevényekre. A jövendőbelinek saját karámot alakítottak ki, a nagy futtatón élheti ki mozgásigényét és a pihenéshez beállóval is rendelkezik. A Katica Tanya emailben várja a jelöltekkel kapcsolatos megkereséseket, a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában