nyereség

2019.02.21. 09:22

Jókora kedvezményt ad a Kaposvár Kártya

Megújult a Kaposvár Kártya, amit QR-kóddal is elláttnak: akik kiváltják, 5-20 százalék kedvezményt vehetnek igénybe. Az új plasztik kártya sokkal kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb elfogadást nyújt lehetőséget.

Harsányi Miklós

– Magyarországon ez volt az első települési kártyat, amit 2005-ben Kaposváron vezettünk be – mondta Szita Károly, Kapovár polgármestere a Design Stúdióban megtartott szerdai sajtótájékoztatón. Hozzátette: kezdetektől fogva sok lehetőséget ajánlottak a Kaposvár Kártyatulajdonosoknak. S városunkban évről-évre bővítették azokat a szolgáltatásokat, amelyeket kedvezménnyel lehet igénybe venni.

Színház és sportrendezvényekre szóló bérlet, Virágfürdő és parkolás: ezekben az esetekben is engedményt biztosítanak a kártyabirtokosoknak, s tovább bővül a kedvezmények köre. A Kaposvár Kártya külleme is megújult, amit QR-kóddal látnak el, a kártyatulajdonosok száma folyamatosan bővül. A kaposvári kereskedők, szolgáltatók is csatlakoztak az akcióhoz, s a polgármester is kipróbálta szerdán a megújult kártyát, s egy Kaposvári pólót vásárolt. Pillanatnyilag 53 elfogadóhely van a megyeszékhelyen, az esküvői ruhaszalon kölcsönzőtől a gázszerelőn át az optikai szalonig számos vállalkozás ad kedvezményt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában