vélemény

2019.02.11. 17:31

Potocskáné gyorsan felejt…

S egyszer csak lassítottak a tüntetők, miközben a piaccsarnoktól Witzmann Mihály (Fidesz-KDNP) a térség megválasztott országgyűlési képviselőjének siófoki irodája felé tartottak.

Sonline

Hiába, sétálni kell! „Meg van ez írva!” Kell és kész! Telik az idő… Nem tüntetés a tüntetés séta nélkül. A menet eleje megállt, a szpíker ontotta magából a szót, mutyiról, meg nem valósult beruházásokról beszélt, miközben áradt a szitokfolyam… A demokráciába ez is belefér.

Aztán hatalmas meglepetést ígért. És lőn! Kivált az élcsapatból Potocskáné Kőrösi Anita országgyűlési képviselő (Jobbik lista), hamiskás mosollyal mentorára pillantott, majd – kezében egy festékszóró palackkal – határozott léptekkel indult meg az óriásplakát felé. A plakátnak nem volt szerencséje, nem mozog, alacsonyra került, s így felérhető…

S a dolgos kezek nyomán formálódni kezdtek a betűk… Sikerült „megalázni” egy plakátot! Sikerült olyat tenni, amit az „elkövető” néhány hónappal korábban még igencsak mélységesen elítélt. Idáig jutottunk! Vagy az már egy másik történet?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában