szépségverseny

2019.03.26. 14:35

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók

Megszületett február óta tartó megyei szépségversenyünk első körének végeredménye. Április 1-től, a regionális döntőben, a szomszédos megyék hölgyeivel versenyeznek a mi szépségeink.

Barkóczy László

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló, három fordulós Tündérszépek versenyünk első, megyei fordulója. Olvasóink március 25. éjfélig értékelhették Somogy megye szépségeit, rövid videós bemutatkozásuk és profi fotósaink által, stúdiókörülmények között készített fényképek alapján. Megyénkből 29 lány mérette meg magát az első körben, közülük hárman – Makár Natália, Kanász Cintia, Marosvári Dóra – olvasóink értékelései alapján jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül Szabó Nikolettának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Az április 1-jén induló regionális fordulóban a somogyi lányok Tolna és Baranya Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink február 18. óta megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal április 1-től a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 14. éjfélig a sonline.hu/tunderszepek oldalon. Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak somogyi lányok a harmadik fordulóba!

Április 1-ig átmenetileg ugyan nem lehet szívekkel ostromolni a hölgyeket, de addig sem hagyjuk olvasóinkat szépségek nélkül: az ország más megyéiből vendégszereplő lányok mutatkoznak be hírportálunkon és napilapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában