beállítás

2019.04.26. 09:00

Eldönthetjük mikor fizessünk villanyszámlát

Az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy az adott hónap elseje és huszonötödike között mikor szeretnék befizetni villanyszámlájukat.

Marosi Gábor

Az E.ON új szolgáltatását azok vehetik igénybe, akik számlájukat elektronikus formában kérik, illetve átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizetnek. Az energiavállalatnál évente egyszer van lehetőség a fizetési határidő módosítására.

Az E.ON amellett, hogy bevezette az új szolgáltatását, ösztönözni is szeretné az embereket a környezetbarát, elektronikus számlafizetés lehetőségére. Egyre többen vannak ugyanis azok, akik nemcsak a befizetést teszik papírmentessé, hanem már a számlát is elektronikusan szeretnék megkapni. Ez a lehetőség régóta elérhető, egyelőre azonban csak kevesen tudják, hogy az elektronikus számlát ügyintézéskor, igazolásként, bármely hivatalos helyen elfogadják. A különféle szolgáltatásokat személyesen, e-mailben, levélben, valamint az eon.hu/sajatritmus oldalon lehet igényelni – tájékoztatta szerkesztőségünket az E.ON.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában