Kreatív módszertan

2019.04.11. 19:56

Változatosan fejlesztettek az egyetemen

Kreatív módszertani műhelyt alakítottak ki a Kaposvári Egyetemen szerdán délelőtt leendő, és gyakorló pedagógusok számára.

Barkóczy László

A programot a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács közreműködésével tartották. Célul tűzték ki, hogy olyan ismereteket, módszereket kínáljanak tanítónak, melyeket alkalmazni képesek a mindennapi munkájuk során. Több területen is interaktív előadásokat hallgathattak meg az érdeklődők. Előtérbe került a rajzkészség játékos fejlesztése csakúgy, mint maga a játkkészítés ötletes, egyedi lehetőségei.

De Betekintés a Krisna-völgy világába címmel kaphattak választ a résztvevők arra is, hogyan lehet egy tortakészítés segítségével közelebb juttatni a gyermeket a háziasszonyi teendők ellátáshoz. Olyan egymástól látszólag távol eső témák is szóba kerültek a programon, mint az óvodás gyermekek és a kémiai biztoság. Az érdeklődők izgalmas, az oktató nevelő munkában hasznos kísérleteket is végezhettek az eseményen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában