fórum

2019.05.15. 20:49

Az őshonos európai emberek érdekeit kell képviselni

Az egész európai együttműködés szempontjából döntő fontosságú lesz a mostani európai parlamenti választás – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP nagyatádi lakossági fórumán Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója.

Sonline

- Meg kell változtatni azt a veszélyes bevándorláspárti irányt, amely az elmúlt időszakban jellemezte Brüsszelt. Szerintünk az őshonos európai emberek érdekeit kell képviselni, és azokat kell megvédeni. Ez egész Európa számára sorskérdés. Ha most hibázunk, azt később már nem lehet kijavítani.

A népességrobbanásra és az édesvíz-készlet szűkülésére vonatkozó előrejelzések világosan jelzik, mi vár ránk.

Mi azt mondjuk: a segítséget kell odavinni, nem a bajt idehozni.

Hidvéghi Balázs felhívta a hallgatóság figyelmet: minél többen voksoljanak május 26-án, hogy a Fidesz- KDNP erős felhatalmazással tudja képviselni a bevándorlás ellenes politikát. A fórum házigazdája, Szászfalvi László országgyűlési képviselő ugyancsak rámutatott: nemzeti és európai közösségünk érdekében egyaránt változtatni kell az unió eddigi politikáján. Mint mondta, csakis hitünkből fakadó keresztyén kultúránk, nemzeti értékrendünk és magyar önazonosságunk lesz képes megtartani minket Európában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában