változás

2019.05.20. 21:00

Karbantartás a Keletiben: változások a vonatközlekedésben

Hétfőtől május 26-ig ideiglenesen zártva tart a budapesti Keleti pályaudvar. A pécsi vonal Intercity járatai valamint a Budapest-Sárbogárd-Baja vonalon a Sugovica és a Gemenc expresszvonatok Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek

Harsányi Miklós

Budapest, 2014. február 16. A MÁV START Zrt. STADLER Flirt típusú motorvonata indulás elõtt a Keleti pályaudvar egyik külsõ vágányán. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.

A Déli pályaudvarról Dombóvárra 18.55-kor, 8018-as számmal másik járat közlekedik a 4218-as Budapest-Déli-Dunaújváros és a 8048-as Pusztaszabolcs-Dombóvár viszonylatú vonatok helyett, derült ki a vasúttársaság tájékoztatójából. A Déli pályaudvaron az egyidőben dolgozó pénztárosok számát növeli a MÁV-Start a jelenlegi pénztári nyitvatartási idő alatt.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy az utasok a belföldi jegyeket a Vonatinfó alkalmazásból vagy interneten az e-vonatjegyet választva is megvásárolhatják, ezzel elkerülhető a sorban állás. A Keleti pályaudvar karbantartása idején az épületben található Kormányablak zárva tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában