Helyi közélet

2019.05.22. 21:00

Megelevenedik az erdő világa gyermeknapon

Technikai okok miatt az ExperiDance Cinderella című előadása elmarad.

Koszorus Rita

Nem maradnak azonban szórakozás nélkül a kicsik gyermeknapon, hiszen a Madách Tánciskola közreműködésével a Bogármese című mesés táncshow kerül színpadra május 26-án, vasárnap 18 órától a Zákányi Kálmán Sportcsarnokban. A táncosok az előadás során a klasszikus balettől a néptáncon keresztül egészen a break-elemekig ötvöznek számos stílust és irányzatot.

A történetet Sárközi Gyula ötlete alapján Lázár Ervin és Lázár Zsófia gyönyörű mesekönyvvé formálta, a 4ForOne pedig mesés táncelőadássá varázsolta. A Bogármese egy varázslatos családi mese az örök értékekről kicsiknek és nagyoknak. A mese, akkor játszódik amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdőben. Egy éjjel gyönyörű gyógyító erejű virág nőtt a rét közepén és a varázsvirág visszakergette a szürkebogarakat a föld alá.

Az előadásból kiderül, hogy vajon sikerül-e Szivárványos Bogárka új barátjának, a Csillagszemű Bogárkának még időben újra összeraknia a varázsvirágot. S az is, hogy Szivárványos meggyógyul -e és a szürkebogarak ismét visszabújnak -e a föld alá.

A megváltott belépőjegyek érvényesek. Akinek még nincsen, az továbbra is – korlátozott számban – csak elővételben, a Könyvtárban (Kulturális Központ, Ady E. u. 17.) vásárolhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában