Választás

2019.07.09. 18:57

Huszti Gábor a Fidesz polgármesterjelöltje Marcaliban

Hivatalosan bemutatta a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét Marcaliban.

A Kulturális Korzó mozi termében tartott sajtótájékoztatón Móring József Attila országgyűlési képviselő bejelentette, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség döntése alapján Huszti Gábort indítják az őszi önkormányzati választáson. Reményét fejezte ki, hogy a kampány mentes lesz az agresszív és túlzásokat nem nélkülöző megnyilvánulásoktól.

Szászfalvi László a KDNP Somogy megyei elnöke, országgyűlési képviselő a méltatásában elmondta, hogy az emberi megítélés szempontjából, mind a szakmai munkáját tekintve és a politikai értékrendet tekintve Huszti Gábor maximálisan megfelel a kormányzat által is képviselt keresztyén, konzervatív értékeknek. Gelencsér Attila Fidesz Somogy megyei választmányának elnöke, országgyűlési képviselő kiemelte: Huszti Gábor egész élete, személyisége a nemzeti és polgári gondolkodás jellemzi, képes a közösségért tenni.

Kiemelte, hogy Marcali nem lehet ellenzékben. Biró Norbert Somogy Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, hogy Huszti Gábor a közszférából érkezett és egy komoly közintézményt vezetett. Vezetői tudását, tapasztalatát az elmúlt 3 évben alelnökként gyarapíthatta, kamatoztathatta.

Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje elmondta, hogy szerinte Marcali az elmúlt időszakban kissé lelassult, vérfrissítésre van szükség. Fontos, hogy a várost ki és milyen szövetségben vezeti. A települést a tenni akarókkal együtt közösen kell fellendíteni. Marcali nehéz örökséget hordoz, éppen ezért egy olyan 21. századi várost kell építeni, amely élhetőbb. Egy olyan várost kell kialakítani, ahol jó élni, dolgozni és kikapcsolódni, új, versenyképes vállalkozók bevonásával. Huszti Gábor fontosnak tartja a turizmus fejlesztését, hiszen a városi fürdőnek nagy jelentősége van, amit ki kellene használni az autópálya és a sármelléki repülőtér szomszédságában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában