támogatás

2019.07.01. 10:20

Tortával segíti az állatvédőket

A kaposvári Kutyatár Egyesületet támogatta díszmunkájával Koczka Judit.

Góz Lilla

A napokban szerezte meg a cukrász végzettséget és felajánlotta vizsgamunkáját, egy 16 szeletes, gyümölcsös- trüffelkrémmel töltött és ehető ostyával dekorált tortát. Egy külföldön élő, menhelyi kutyát örökbefogadó kaposvári nő jelentkezett, aki a torta jelképes árát, tízezer forintot felajánlotta az állatvédő egyesületnek, valamint a süteményt is nekik adta.

– Nagy állatbarát vagyok és úgy döntöttem, hogy minden hónapban készítek egy tortát, amelyet felajánlok egy állatvédő szervezet támogatására. Szeretném, ha a jövőben az anyagi támogatás mellett gazdira is lelhetne egy menhelyi kutya – jegyezte meg Koczka Judit. Hozzátette: már kiválasztotta, hogy júliusban melyik somogyi állatvédő szervezetet támogatja.

– A közösségi oldalon értesültünk róla, hogy Judit felajánlotta támogatásunkra csoda szép tortáját. Számunkra nagyon értékes felajánlása, köszönjük neki – mondta el Boncz Edit, a Kutyatár Egyesület elnöke, aki munkatársaival csütörtökön meg is kóstolta a finomságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában