szavazz Te is!

2019.08.08. 08:00

Keressük Somogy megye 7 legszebb természeti csodáját!

Augusztus 8-tól veszi kezdetét a megye 7 csodája elnevezésű akciónk, melyben teljes egészben olvasóinkra támaszkodunk.

K.G.

Júliusban volt az első fázis, ahol is olvasóinktól vártuk a jelöléseket a megye 7 legszebb természeti csodájára. Köszönjük olvasóinknak a beérkezett sok-sok javaslatot. De ezzel akciónk még nem ért véget, hiszen még csak most következik a szavazás. A legtöbb jelölést kapó természeti csodák közül olvasóink szavazata dönti majd el, hogy melyik 7 természeti csoda lesz a megye legszebbje.

Arra biztatjuk Önt is kedves olvasó, hogy szavazzon a legjobb 20 jelölt természeti csodára! Így segíthet megtalálni a megye 7 csodáját. A szavazatait portálunk mellett a Somogyi Hírlap hasábjain megjelenő szavazólapon is elküldheti számunkra. A szavazatok beküldési határideje 2019. augusztus 30.

Most nem csak szavazhat, hanem nyerhet is, hiszen a szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A napilapból kivágott szelvény beküldői közül megyénként kisorsolunk egy-egy 2 személyre, 2 éjszakára szóló wellness pihenést a Hotel Caramell-be. Az online szavazók között 13 megyében összesítve kisorsolunk egy 200 ezer forint értékű Neckermann utazási utalványt.

Olvasóink jelölése alapján a somogyi természeti csodák listájára felkerült a babócsai nárciszos, a kaszói Baláta-tó, a Balaton, a Boronkai tájvédelmi körzet, a gálosfai Csepegőkőforrás, a kaposgyarmati mésztufa hasadék, a Deseda és környéke, a ságvári Képes-fa, a Kis-Balaton és környéke, a nagyberki Mosolyvölgy, a Fehérvízi-láp a Nagyberekben, a darányi ősborókás, a zselici erdőség a csillagvizsgálóval, a bolhási köztemető tölgyfája, az ötvöskónyi 250 éves hársfa, a nyim-ságvári Patkófa, a rinyabesenyői Gombás-tanösvény, és a Tókaji parkerdő. Rájuk várjuk tehát a szavazatokat, hogy eldönthessük, Önök szerint melyek a legszebbek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában