Tündérszépek

2019.09.19. 14:28

Mire figyelj, ha saját képpel leszel Tündérszép

Egyre több csodaszép lány jelentkezik Tündérszép versenyünkre. Sokan választják a lehetőséget, hogy profi fotósunk készítsen róluk fotósorozatot, de olyanok is akadnak, kik saját képgalériát töltenek fel.

Barkóczy László

A lányok természetesen ezeken is nagyon szépek, de úgy gondoltuk segítünk azoknak, kik ezután jelentkeznek versenyünkre a milliós nyereményekért. Összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni egy versenyre feltöltött fotósorozatnál.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy lehetőség szerint semmilyen filtert ne használjunk. A mai telefonokban már jó minőségű kamerák találhatók, de azért ne csapjuk be magunkat: ezek meg sem közelítik egy minőségi, modern fényképezőgép tudását.

Neeem, ez nem te vagy!

A régebbi telefonok által készített képek minősége talán még több kívánnivalót hagy maga után.

– A képek mérete, felbontása, színgazdagsága, élessége nagyon fontos, hisz nem csupán a sonline.hu oldalán tekinthetők meg a fotók, de a Somogyi hírlap hasábjain is, oda pedig tényleg jó minőségű fotókra van szüksége a nyomdának.

Rossz minőség, rossz fények, szép lány. De ezt csak sejteni lehet.

Sokan küldenek nekünk szelfiket, amik tényleg nagyon jól mutatnak egy közösségi oldalon, és sok lájkot lehet velük gyűjteni, de könnyen el lehet rontani egy képet, melyet szépségversenyre szánunk.

Valami belelóg a képbe, nem?

Mindenképpen kerüljük a tükörben pózolós fotózást, hisz ez egy tükörképet eredményez. Ráadásul a kézben tartott telefon kitakarja a jelentkező fejét, vagy más testrészét. Ha mégsem, akkor pedig egy olyan furcsa testhelyzetet eredményez, ami tényleg nem életszerű, egyszerűen furcsa.

Több leendő Tündérszéptől is kaptunk olyan képet, ahol egy egzotikus, vagy épp híres helyen készítik el a csodálatos képet. Természetesen ilyenkor a fókusz megoszlik a képen lévő lány és a táj között így nehéz eldönteni sokszor, ki is van a képen. Emléknek jók ezek a képek, de egy szépségverseny fotósorozatában inkább kerüljük.

Figyeljetek ezekre az apróságokra, hogy majd a versenyen mindenki számára tetszetős képek jelenjenek meg, így biztosítva akár egy előkelőbb helyezést elérését, vagy akár a verseny megnyerését is.

Természetesen nem győzzük hangsúlyozni, hogy a komponálás nehéz terhét mi szívesen levesszük vállatokról: ha jelentkezel, és fotózást kérsz, ingyen profi fotósorozatot készítünk rólad, mely nem csupán a versenyen tesz jó szolgálatot, de akár egy sikeres modellkarriert is beindíthat a későbbiekben.

Fontos tudni, hogy az idén a megyei fordulóból a szakmai zsűri három, a közönség pedig egy hölgyet juttat tovább, valamint hogy a jelentkezők már figyeljék a mailfiókjukat, hiszen már érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek-e a fotózásra.

A Tündérszépek versenyre Somogy megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 16. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket.

Tündérszépek 2020: ingyenes profi fotózás várja a jelentkezőket, a nyertesekre modellszerződés, egzotikus utazások, H&M vásárlási utalványok, telefonok várnak

A jelentkezés már elindult, a tunderszepek.hu oldalra kattintva könnyedén nevezhetsz saját fotókkal vagy ha úgy kényelmesebb, profi fotósunk INGYEN készít egy profi sorozatot. A verseny több fordulóból áll, a döntőbe jutott lányokat táborban készítjük fel a januári fináléra.

A legszebbekre közel 10 millió forint értékben várnak nyeremények: modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában